2015. szeptember 29., kedd

bejel

Csak bejelentkezem.....

persze hogy nem vesztem el, csak olyan zsufi ez most hogy nem tudok nagyon írni.

A nyáron volt nálunk napközi és nyári tábor a fiúknak, egy nap F. még extra "szórakozásról is gondoskodott. 16 óra a Honvéd sürgősségin, ahonnan hajnal 3 után "egészséges" lelettel jöttünk haza.
Látszólag vesegörcs vagy ilyesmi lehetett, amit az urológiai klinika is megerősített 1 hét múlva.
Így elmaradt az úttörővasút, de volt mentőben utazás Mininek.
Érdekes ez a sürgősségi, így beteg szemmel, szó se róla...... (Tyűűűűűűűűűűűűűha, G....!!!!, annyira nem gyenge, hogy már erős.) Kicsit hátráltatta az ellátást hogy a Sziget zajlott épp, így a táblára újabb drogos, részeg, sérült, nem feltétlen magyar került, a várakozók elé)

Mindezek után, tuti jó nyaralásunk volt, Andalúzia. Lefoglaltuk már május-júniusban, persze hogy a kontrollok után, mert ugye...... ki mer addig tervezni?
Kalandra terveztük (és az is lett). Kalandból Madridba repcsi, onnan az EuroRail ami TÉNYLEG 380-nal megy (naná hogy ki kellett próbálni) Malagára, ott vettük fel a kocsit, és onnan még 80 km keletre a szállásunk, nevezetesen Almúnecar. Apartmanház 10 emelet, úttest, homok, tenger. Ideális (lett volna ha punnyadozósok lennénk, de nem vagyunk).
Innen csillagtúrák, környék, Malaga, Benalmádea, Cordoba, Cádíz, Granada (az Alhambra persze), Tarifa (ez nagyon kircsi ahogy egyik oldaladon a földközi, a másikon az "Ósön". Nerha egy brit esküvővel, Európa "balkonjával". Volt még Loro Sexi madárpark, bonsai, barlang, felvonó 2500 m-re, nyomós Calippo a poharamba, jó kis sonka, kolbász, vörösbor, dinnye, ja a hupikék falu is, és a Texas Hollywood, a díszletváros Európa egyetlen sivatagában, a Sierra Nevadánál. De nem az útikönyv, hanem a hirtelen 5letek vezettek, így lett megint 8500 fotó és 4000 km. Ja Madrid is, futólag, a hazafelé napon. (majd visszamegyünk)
A kalandok részhez: már az odaúton mínusz bőröndkerék, másik bőrönd húzóka, a túraszandim talpa (2x ragasztottuk), 1 kocsicsere mert nem működött a klíma, majd a szivargyújtó (így nincs GPS), valami cső leakadt (F. visszarakta). Ezek után "csak" a jobb hátsó index a második kocsiban, első izzó, GPS kábel és elosztó, fedélzeti kameránk.... vettünk bőröndöt hazafelére, ami totálkáros lett. Leszakadt mindkét füle és letört a lába.
A megragasztott szandim levált ismét, elvittem a cipészhez már itthon, 950-ért ismét csattog a talpa.. :(
Ja és a megrendelt taxink sem volt a reptéren hazafelé.
Aztán pár óra alvás után 3 napot a Bókay gyerekklinikán töltöttem nappali műszakban, Pöttyöt cölikáliára vizsgálták. Kész a lelet, negatív. :)

Ja és akkor:

DOLGOZUNK!

P. a hajón..... (november 15-én jön haza)
É: próbaidős (még egy hétig)
F: egy ismerős révén egy cégnél már 2 hete
I: már vagy 3 hónapja, de szét van nyúzva már a műszakozás miatt.
én: tegnap óta, egyelőre 3 hó, aztán majd meglátjuk.
M: a régi hely, csak nagyon nagy a munkatorlódás

Kicsik:
ovi  a Minime-nek (váltani akarunk) és Minike suli, 2.a. oszt. tan. :)

Na ezért is nem érek rááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

eszedbe jutott valami????