2009. november 7., szombat

fényes délután

majdnem ellopták ma az autónkat....
Tanulságul írom le.
Kivittük Kicsiket Kökire, ott felpattantak a "Pörszire" :) és irány a vidék a másik nagyszülőkhöz, ahol most 7végén már Karácsonyozás lesz.... aztán ennyit idén a látogatásról....
Hazafelé beficcentünk a sibriken egy benzinkútra, hogy felfújjuk a délelőtt télire cserélt gumikat...
(É. - akinek még szerdáig van keze, kedden sportkh és szerdán a Műtét.... gyerek persze megnézte már a youtube-on hogy hogyan fogják majd szétszabdalni, kicsipkedni, átvagdosni...- nem mazochista cseppet sem... - és F. cserélték a garázsban - míg én a lakásból próbáltam valami otthonfélét teremteni a heti trehányság után..)
Szval megálltunk a levegőnél, és mint F. mesélte (nekem fogalmam sem volt, csak néztem ki a fejemből míg fújkált) jött egy autó, kiszállt egy fazon belőle, és jól körbejárta az autót aminek járt a motorja és a tulaj meg gugolászik mellette, az ajtó nyitva.... ez a része a kútnak kihalt, legjobb préda...
Közben az autó amiből kiszállt az ember (?) kicsit tilitolizott, nézte az elkövető jelöltet hogy majd hogyan boldogul.
És akkor a majdnem-elkövető meglátta hogy a kocsiban ülök !!!! Elképedt és mint akinek csak sétálni akadt kedve, szaporán vissza a kocsihoz, majd elhajtottak !!!!!
Gondolom velem együtt már nem volt olyan kaland ellopni az autót !
Ez kicsit szomorú (jahhh, nem vagyok már naposcsibe....) de megnyugtató is. Most olvastam, ha az UFO-k galaxisokat repülnek át, miért a leghülyébbeket viszik el mindig?????????????
Na itt maradtam. és a kocsi is....