2009. augusztus 24., hétfő

csak még fájfájfájfáj......

Úgy kezdődött, hogy F. szerdán este kb. fél11-kor jött haza, na akkor aludtam el végre, abban a megnyugtató tudatban hogy itthon van.
Aztán arra riadtam fél 12-kor, hogy lopódzik ki a ruháival, érdekes az órát nem is hallottam.... mert hogy tűz van, és csőtörés is a szállodában.
Persze hogy egyértelmű hogy a műszaki igazgató menjen ilyenkor be. De kinek egyértelmű?????????????
Na ennek következtében egy szemhunyásnyit sem aludtam hajnal fél4-ig.... 3-kor jött haza, csak még elmesélte hogy mi volt.
A baglyozást azzal töltöttem, hogy kapcsolgattam a tv-t, és új rekordokat állítottam be az okostelómon, több játékban is.

Közben megfáztam volna??????

Másnap este, gondoltam, na most kialszom magam, alig vártam. De fél óra alvás után felébredtem hogy beszűkült a torkom és rettentően fááááááááááj, nem tudok nyelni sem, sajog a fejem is. Bírtam pár órát, mire csak bevettem egy algot hogy tudjak aludni, pedig igazán nem szokásom a tablettázás.
Aztán a nappal sem volt jobb, de a fejfájás csökkent, viszont a torok az egyre rosszabb lett, nyögvenyelős éjszakám volt, izzadásrohamokkal, de estére max hőemelkedés, láz semmi. Felemeltem a cvitamin adagot (ami akkor árt ha nem vesszük be, mondta atyja dr. Sz.A...) megettem minden macimézet, zsályás cukormentes cukit, sok fokhagymát, és már jött is a krahácsolós köhögés, és észrevettem hogy továbbra is vannak varrataim, NEM AKAROK KÖHÖGNI !!!!!!!!!
szombat reggel, tekintettel a köhögésre, csak lementünk az ügyeletre, bízva abban hogy csak nem felülfertőzés, nehezen sikerült megnézni a torkom ami piros, megesküdtem hogy már 2x vették ki a mandulám, legutóbb felnőtt koromban, a tüdőm tiszta (volt akkor) kis bal oldali valamivel, nem nem, nem dohányzom.... nem szedek gyógyszereket, kivéve a fél kísérleti concor....
Sós vizes gargalizálás, strepsils, mucoangin, acc, stb. Ebből vettük a 2 középsőt, gargalizálni most fogok, mert a torkom továbbra is nagggyyyooonnnnn fáj és napközben köhécselek is, reggel pedig köhögök és rekedt vagyok. Ugye nem lesz belőle tüdőgyula?????????????????????????

Tisztára mint Mini pár hete, akkor neki kruppot mondtak, lehet hogy az nem az volt, vagy ez nem ez hanem az?????
Közben a szülinapos detto, így mindjárt dupla adagot vettünk a szopogatós gyogyókból, csendesen telt a szülinapja mert nem nagyon csacsogtunk, majd lesz belőle post is képekkel.
Este szaunát vetettem be, immunerősítés gyanánt és mesterséges lázat keltve, zöld fénnyel ami jó a torokra....
és a torkom csak fáj, és este persze hogy rosszabb, hártya a torkomon amit nehezen viselek, csak a gyomorszonda emléke ad ehhez erőt.


Éviékről vannak hírek, és 2 kép is..... vajon ki lehet az egyetlen lány fehérben az egyik képen? A másik képen csak nem Peti áll pont középen????
Ma utolsó angol tesztjük, majd személyesen a CAPTAIN adja majd át az okleveleiket a HÍD-on, és szépruhába kellett menniük, mert újabb képek is lesznek....


És jövő pénteken indulunk San Vito Lo Capo-ba.......

MEG KELL GYÓGYULNUNK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

és a torkom csak fáj-fáj-fáj-fáj.......