2009. február 9., hétfő

woodoo

Na most már aztán abba lehet hagyni a woodoozásomat, mert összekapom magam és tényleg elkezdek ellen "varázsolni", de annak beláthatatlan következményei lesznek..... :(:(:(

Fél 10-ig legyűrtem pár munkát, vetettem egy pillantást az osztály új "játék" hűtőjére, kb. mint az oviban a konyhasarok, már a méretét tekintve...
Főztünk meleg teát Sanyinak, hogy kikecmeregjen a flu-ból, előkészítettem a pénzt hogy megyek masszázsra, (pénteken ugye nem voltam) telefonom lemerülőfélben, közben vártam J-ék telefonját a jó hírrel a sebészetről, és lám-lám, hívott is, nem éppen jó hírekkel.

Reggel a körzeti dokinál voltak, mert Mini köhögött és fulladozott egész éjjel, most indultak volna a Bethesdába, de a kocsi lerohadt, oda kellene menni, őket hazavinni (szerencsére Maka ezt megoldotta .... :):):) és még nem is láttam az új kocsit.... :(:(:( ), aztán elvinni a sebészetre, délután a heimpálba a másik lába miatt.

Eközben szakad a hó.... masszázs ma is törölve, cucc felkapva, irány-horány V. utca, megjönnek Makával, kis gipszelt lábú madárkám..... Megyünk a sebészetre, ami nem 1xű, mert már az ajtósinál be kell kanyarodni balra, a gyerekkórház előtt 1 db kispolskinyi hely (F. mondta volna: szűk ez mamóka...) de mi muszájból mégiscsak leparkoltunk, mert különben honnan cipeld be a hóesésben a gipszelt gyereket?????????????? közben szétvet a méreg, hogy milyen áldaltan állapotok, nem lehet behajtani csak a város másik végéről, és nincs elegendő parkolóhely sem.

Ja, és a kocsiban mini kapott egy adag spray-t, amit bele kellett porlasztani egy csőbe, aminek a végén van egy maszk, abból kell belélegeznie, persze nagy sírások közepette.
Merthogy asztmatikus tünetek, mondta a drnő aki eddig, heteken át csak acc-t adott a köhögésre, a múlt 7en egy másik drnő már antibiotikumokat, de csak fulladozik, aludjon hidegben, ki kell vinni..... MIÉRT NEM CSINÁLTAT VALAKI EGY RTG-T?????? MI AZ HOGY ASZTMATIKUS TÜNETEK????? AKKOR MIÉRT KÖHÖG FEL DEKÁNYI NYÚLÓS VÁLADÉKOT?????? Most már K-O-M-O-L-Y-A-N AGGÓDOK !!!!! nem kellene egy szakorvos???????? ide szerdán kell visszavinni.
I közben a jéghideg autóban várja a szerelő "barátot" aki majd legalább annyira megjavítja a kocsit, hogy a szervízbe lehessen vinni.

A sebészeten csak átkötötték a gipszet, jövő 7 csütörtökön kell visszavinni, majd akkor kap járót, de sarok nélkül és nem ajánlják a könnyítettet mert azt csak fűrésszel lehet majd levágni.

Mikor visszafelé jöttünk, fél 12 felé, I még várta a "sárga (?) angyalt (?) ".....