2010. január 11., hétfő

hogyaza

szent szeneslapát, és ezer szikra és parázs !!!
Vagy legyen b@sszuskulcs !!!!!

Nem a ma estémről akartam írni hanem a gumidominó múlt hetemről ami csak fokozódott mára, de legyen először inkább a ma este, a többit meg hátha halványítja majd az idő..........
Múlt héten vettünk 2 db matracot, - pontosabban leelőlegeztük - ami persze mindent tud (erről majd a múlt hétnél), lényeg hogy át kellett volna utalnom egyik bankból a másikba jó magyar forintot, hogy aztán majd átutalhassam a másikból az egészségpénztárba az ellenértéket, ami így hogy a másik bank a pénztár számlavezetője is, 1-2 nap alatt lekönyvelésre kerül. (különben ha egy egyik bankból utalnám, akkor 1 hét, annyi idő pedig nincs a fizetésre)
Aztán, ha a pénz az epénztárnál, akkor 30%-kot spórolunk a matrac árából az adójóváírás miatt.
Na ha ez nem vili valakinek, szívesen tartok egy gyorstalpalót !

Tehát első művelet, bejelentkezni az egyik bankba a neten, ami azt eredményezte hogy a bank kitiltott, - nemtommér', mert MINDENT jól írtam, és az okostelómból néztem ki, és nemhiába vagyok informatikus vagy mi a fene - és kb. 30 p (várakozási idő 3 perc) várakozás után felvette egy hölgy, és feltett 3 biztonsági kérdést, kért ezt-azt, bugyiméret, lábméret, BMI, koleszterinszint, oltások, beugrató kérdések, stb. de mivel nem ugrottunk be, visszakapcsoltak.
Aztán újabb 2 próba, és a kitiltás előtt ismét a 24 órás vonal, "a kapcsolásig kb 3 perc" mondja egy hang, aztán bepötyögés ilyen és olyan kód, majd jönnek a kvízkérdések, - közben a háttér tv-ben épp a széf megy, sokkal könnyebb kérdésekkel - most F. a telefonnál, előkészítve kő-papír-olló, ceruza, filc, szemüveg, kártyák, kódok, szerződések....
2, igen bizalmas kérdésre a válasz hibátlan ! hurrá !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a harmadik kérdés a következő: van-e nekünk hitelkeret szerződésünk a folyószámlához, a válasz hogy nincs !!!! (a másik banknál volt valaha, B hitelnek hívták, ez az egyik bank csak a lakáshitel miatt kellett, innen semmi tranzakció nem is történik... ja de, most szerettem volna utalni. ) Na a válasz NEM JÓ !!!!! holnap keressünk fel egy fiókot !!!!!!!!!!!!!! szerintetek??????
Igen, ez történik majd ! Fiók felkeresése, pénz k-i-v-é-t-e-l-e és befizetése a másik bankba, hogy onnan meg holnap este majd át tudjak utalni (deja-vu lesz !!!!) arra a nyomorult egészségpénztár számlára, hogy onnan meg ki tudjuk fizetni majd a nyomorult matracot !
A mesének vége mára..... jó éccakát gyerekek !!!!!!