2011. augusztus 31., szerda

update yayay

 

na mégis úgy döntöttem, a laborba reggel elmegyek, ne a leletek hiánya döntsön majd így vagy úgy.

Lesz szeptember 1-i laborom, rtg-em, aug. 25-i EKG-m, belgógy szakvéleményem.

Tehát ezen nem múlhat. Remélem szombaton a doktor majd mond valamit, hogy legyen-e előbb a kéz mégis és bevállalja-e a csomót utána, vagy kezdjünk a csomókkal (még jól is jöhetnek majd a leletek arra is).

Addig annyi hogy nem bírom én ezt a sok gondolkodást. Tök leszívja az agyamat ez a sok “ha…. és akkor…..és mi legyen? ….. és jó lesz ez így?”

abba is hagyom. legalább is mára.

yayay

nem is hiszem hogy normális vagyok. Mire is számítottam? persze hogy ugyanott van a csomó ahol eddig volt, viszont mit sem változott június óta, és ez jóóóóóóó.

Van másik is, ami valószínű hasonló mint ez, és a balban is van valami ami nyirokcsomónak látszik.

Aztán kérdezte a radiológus hogy feltétlen kell-e ez a kézműtét PONT MOST, mert jobb lenne előbb ezeket eltávolítani, aztán jöhet a kéz is, de fordítva nem túl szerencsés, hogy egy épp gyógyuló kéz oldalán meg csomóeltávolítás van.

Hát igen. akkor valószínű holnap nem megyek a laborba stb, hanem ha megjöttünk akkor majd az eredeti időpont szerint a sebészhez. Ebben az esetben a kézsebészt pedig hétfőn (akkor lesz) le kell mondani, hogy most offolnám a kézműtétet, a csomók után majd folyt. köv.

Na és akkor szóltam volna már ma a sebésznek hogy mikor tudna leghamarabb megoperálni, de legközelebb szombaton lesz, akkor ügyel.Talán jobban járok ha már szombaton felhívom – ugyan külföldről, de mindegy – és előveszi a kis noteszét és nem csak 20-án amikor jelenésem van úgyis.

Egyszer azt mondta persze hogy nem kell elkapkodni ha jóindulatú, de ma megint afelé hajlok hogy nem kell az oda, ha már ennyien győzködnek.. Azt még nemtom hogy mi van ha mindkettőn dolgozni kell?

Ja és akkor a hormont is offolhatom egy időre, semmi gond, csak szokatlan hogy a villamoson úgy szaunázok hogy nem hallom a duruzsolást és a piros fény sem világít…eközben a szempillámról csorog a víz a szemembe…..

Na azt hittem nyaralási élménybeszámoló lesz a következő post……de ezt még muszáj volt, bocs. 

Na megyek tényleg pakolni, vagy legalább is átvizsgálom a listát hogy mit is kellene vinni……

yayayay

kikapcs-kikapcs-kikapcs-kikapcs:  mert nincs még itt a híd amin át kell majd menni ! addig meg kikapcs-kikapcs-kikapcs