2009. január 3., szombat

comment

Comment egy bloghoz, ahová nem tudok kommentezni.... :(

Oh, kicsit csalódott vagyok.....azt gondoltam mindez idáig hogy a "gondokat leszámítva" jól telt a közös szilveszterünk, bár szívesen vigyáztunk volna minire..... nem ma kezdtük a "szilveszter beteg gyerekkel" projektet.
De meg lehet érteni azt is, ha a szülők nem szórakoznának felhőtlenül, ha a kicsi beteg.

Ja és volt egy halom kaja.... írtam is a sütök-főzök-ben...

A filmek tényleg pocsékok voltak, de biztos jobbak mint a TV műsorok....

Az este jól indult, de sajna a petárdák nem kíméltek se kicsit-se nagyot.. (van is a teraszon is még belőle..... pedig nem mi voltunk, nem is tudom hogyan repülhetett ilyen magasra...)

A reggel is jó volt, a közös reggeli, és egészen BIZTOS HOGY TUDUNK NYUGODTAN ALUDNI AKKOR IS HA NÁLUNK ALSZIK MINI IS !!!!!!!!!!

Sajna az ebéd tényleg csalódás volt, különösen F-nak, aki nagyon-nagyon készült és számított a közös ebédre, mikor tervezgettük hogy mi legyen majd az ebéd....és Újév van... 1x egy évben.

Sajnos a fránya köhi beleköhögött a tervekbe, hiába próbáltuk megtalálni a legjobb megoldást, Kicsi hajthatatlan volt........... :( egy anya"oroszlán" ! :)

De legalább a reggeli közös volt !

Na mindegy..... így mindenki külön evett (sajnos Éviék is csak tegnap jöttek... ilyen a szakácsok élete szilveszterkor...., és visszaemlékeztünk az eddigi újévi közös ebédekre, - nem túl jó étvággyal - de az viszont nem is baj), aztán ismételten csendesen telt a délután, sétával a hóleples környéken......

no comment.....