2012. szeptember 4., kedd

hard stone

kavics-ko-termekek-kepek
készül a “KŐ”,  a maga teljes valóságában, bele a zsebembe.
Amilyen picinyke lesz, annyira, de ANNYIRA NEHÉZ  volt felvenni, cipelni, vinni, egy éven át,  és majd még nehéz lesz felvinni, húzza majd a zsebem, lihegek felfelé, izzadt tenyérrel markolom, de viszem-viszem. MEGCSINÁLOM! EZT IS MEGCSINÁLOM!
Fülemben már zakatol a szívdobogás, de majd ott fenn, még nehéz lesz a magasba tartani, és igen-igen, remegő kézzel ledobni, eldobni…
hallom a koppanását, a pattogását, ahogy beakad, majd gurul-gurul tovább, a növények surranását ahol elhalad, és leér majd a végén, billeg még egy kicsit, aztán már csend lesz.
“CEA, CA 15-3:    normál tartományban”
“Ossealis metasztázisra jellegzetes csontszcintigráfiás eltérés nem igazolható”
“A tüdőparenchymában nem látható metasztázis jele”
“Malignitás nem igazolható”
“körülírt kóros eltérés itt sem látható”
“távoli tumor disszemináció jele nem látható”
“Távoli metastasisra utaló körülírt, kóros FDG halmozás nem észlelhető”
de már vár a hely, ahonnan ledobhatom! Mosolyg arc

6 megjegyzés:

 1. Oh anyukám, dobd csak le a követ. Nagyon büszke vagyok rád!!!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönömköszönömköszönöm! de ugye tudod: NÉLKÜLETEK NEM MENT VOLNA!!!!!

   Törlés
 2. Fantasztikus vagy! Minden szempontból. Igen megcsináltad és csak a körülötted élők tudhatják, hogy ez milyen nehéz is volt! Hatalmas gratula a neglelhez!!!
  Cipeld csak fel és dobd el jóóóó messzire...

  VálaszTörlés
 3. Nagyon-nagyon köszönöm!!!!! (Csak utánozni akartalak ám a NEGLEL-ekkel!!!) viszem-viszem, már csomagolok.... :))))) aztán: repül a nehéz kőőőőő... (de remélem nem talál el senkit!)

  VálaszTörlés
 4. Az előbb kitöröltem, de csak leírom. Vizuális típus vagyok... már látom a szalagcímeket a tv-ben... rejtélyes kőzápor zúdult a városra... :-D vinnyogva röhögök magamban... Persze csak azért tehetem meg ezt mert aktív résztvevője vagyok/voltam én is ezen remek szabadidőstevékenységnek.
  Csomagolj és pihenj nagyon jól!!!!
  ps.: a feketehumorért meg bocsi

  VálaszTörlés
 5. na én is az vagyok, és jó hogy leírtad.... na én is vinnyogva rögöhök, és már nagyon kihallatszik :D:D:D oh, thx... és tudod: úszhatok!!!!!!! yáááyyy..... feketehumor???? az meg hol van???? többet ebből!!!! írj-írj-írj!!! Ránk fér a vinnyogva röhögés :)))) nanáááááááá

  VálaszTörlés

eszedbe jutott valami????