2012. szeptember 26., szerda

igazoltan távol

és misszió teljesítve.

Értsd: a KŐ, lehajítva innen, dokumentálva videón, directed by F.

…és zörgött, és susogtak, ropogtak közben a gallyak, hát pont úgy, ahogy elképzeltem, aztán tényleg a néma csend.

aztán nem tudom mi történt, ilyen még nem volt, ezután EGYSZER SEM jutott eszembe se a munkahelyem, se a kemoterápia!!!! ez a dolog, MŰXIK!!! Mosolygó arc

amúgy 2 hét, 6600 km vezetés, (ketten) 6700 fotó, (ketten) ugye nem lenne értelmes MINDET (!) feltenni valahová, így 7végén nagy válogatás lesz, hogy valami webes tárhelyen azért legyes kis ízelítő is.

Volt 28 város az észak-olasz régióban, (na jó, kicsit San Marino is, az nem annyira észak), - nem feltétlenül az útikönyvek szerint, sőt napláne hogy nem is -  bezárólag a Garda-tóig, itt fel sem sorolom, majd a képekkel együtt.

Mindezek persze nem villámlátogatás, kutyafuttában és ész nélkül, hanem okosan és előre megtervezve, összehangolva az útvonalak, egymással, és az időjárással. (Mielőtt azt mondanátok, ez lehetetlen, 2 hét alatt csak felületesen vagy sehogy sem lehet ez kivitelezni.)

tegnap pedig az elmaradt negyedéves kontroll:

“…… áttétre vagy kiújulásra utaló eltérés nem látható. Tumor markerei normál tartományban….” 

Tudtam ááááááááááám, de hát tegye fel az i-re a pontot: a DOKTOR. (kontrollok 2013. januárban)

1 megjegyzés:

  1. Oh anyukám, nálam is lett volna pár kő amit ledobtam volna, remélem lesz rá mód, hogy együtt megtegyük. Gratulálok neked az eredményekhez, és mindent megteszek, hogy így is maradjon.

    VálaszTörlés

eszedbe jutott valami????