2010. július 19., hétfő

kopp-kopp

...... talán javul a helyzet.... félve mondom még. (thx mindent-de-mindent G!!!! )

Csütörtökön genetikai UH. Gondolom lesz pár mondat a placenta helyzetéről is. Szuggeráljuk MiniMe-t h nőjön-nőjön-nőjön, és tovább javuljon a helyzet !
Addig szigorú pihi (lehetőleg fekvés) ez péntektől nálunk volt előadva, most otthon nála, ez közelebb is van a kórházhoz és rendelőhöz és nappal felügyelet alatt van ha dolgozom, kb. 3 p a munkahelyemtől a lakásig gyalog.
Itt nála a válság még, hogy 2 hete kikapcsolták a gázt, így nincs melegvíz központilag, (és a közös képviselő megint lelépett a lóvéval) bár a múlt héten sikerült felszerelni egy kis vízmelegítőt.
És persze a 2003-ban épült lakás állapota is horror, amire azt mondta a szakértő h vissza kellene bontani !!!!! sírógörcs !!!! Addig is penész mindenhol és doh, és előbb-utóbb csinálni kellene a 30 nm-ben még egy babaszobát is, és akkor mindent szétsikálni és festeni és portalanítani és penészteleníteni és póktalanítani és ohhhhh jajjj.
Persze hívták É-t hogy mehetne megint kisegítőbe dolgozni, oh anyám de jó lett volna mert 1xűen ez így éhhalál, de most sajnos ezt így nem lehet bevállalni.
Közben ma mennie kellett volna a munkaügyi kp-ba hogy segélyt igényeljen mert a 180 napos ellátás lejárt, de a kutya nem veszi fel a telefont így e-mailt írtam és faxot küldtem hogy nem tud menni mert feküdnie kell, és délután majd elviszem majd kocsival az OTP-be mert ott meg szerződést kell aláírnia h ne szüntessék meg a számláját, amire hónapok óta semmi nem érkezik és nem is teljesül róla így.
Ja és a teszvesz-es cuccaink sem érkeztek meg. Azt meg lenyúlta a posta??????????
Viszont szombaton F. szülinapja volt, nagggggyyyyooonnnn fincsi sütit csináltunk, képeket majd nyomom fel ma este.
2-án megint kezdődik a 2 hét-3műszakozásom, tekintettel az őszti választáSHOCK-ra, q-rvára sosem érdekel senkit hogy karácsony jön vagy szabira mennénk, csak kiírja vki elengedett kézzel, és emiatt már június óta csúszik a szabim, majd talán aug. 16 után el tudok menni egy hétre, majd szeptember 4-től viszont biztos, mert akkor elutazunk. A sok barom köztisztviselő, akitől elvettek ruhapénzt, jubileumit, nem kap 100 éve fizetésemelést, nincs jutalom, jövőre cafetéria se lesz szerintem, meg csak majd nyomtatja majd a választási értesítőket, megy éjszakára borítékolni a megsüketülsz nyomdába, nembaj, majd a közszféra mindent megold, ez egy feneketlen pénzes-zsák, és még nagyon örüljünk hogy KORMÁNYTISZTVISELŐK vagyunk. Oh igen, nyugdíj előtt btto 110-120-ért oh, mennyire jó itt sokaknak.
Ja és otthon is meg kell sülni, tök jó h van egy állat nagy teraszunk, esténként virágot locsolunk, de használni nem lehet mert kész hőguta !
Másképp nézve:
1. É javult !!!! (kopp-kopp) MiniME-vel minden ok ! (hipp-hipp)
2.Tudtunk venni vízmelegítőt és F fel is szerelte, lehet h olcsóbb is lesz majd mint a közös melegvíz !
3. van hol lakniuk és van még erőnk megcsinálni, és szuper a család (egy része)
4. Na a postára nem tudok pozitívot mondani :(
5. Vannak barátok akik tudnak még munkát ajánlani !
6. A szülinap tényleg szuper volt !
7. Örüljünk h van munkánk !
8. Nagyon szupi a lakás és a terasz is !!!
9. P. ugyan nincs itt, de legalább dolgozik !
10. Jó hogy majd lesz mivel és hová menni nyaralni !
11. Eddig megmaradt a szabim de majd kiveszem a lakás-átalakításra.
12. VANNAK BARÁTAINK !!!!! ;)
13. és így tovább !!! :):):)
Don't worry, be happy !

2 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, neveket tudod, a kilétem és barátságunk pedig titok, ha jót akarsz, pláne csütörtökön, mert a genetikát ő csinálja aznap. De nagyon jó szakember, csak engem rühell.

    G

    VálaszTörlés
  2. Rendicsek !!!
    Őrzöm a titkunkat az bizti !!! :):):)
    Pusszz !!!

    VálaszTörlés

eszedbe jutott valami????