2009. április 29., szerda

dolce Italia.....

na a Napoli már piszkozatban..... (üzi G-nak, Makának !!!! :))
de jön-jön-jön ..............................................Sanvito !!!!!!!!!!
Előzményben: volt 1 hét, amikor az 5 repjegyet qva olcsón meg tudtuk volna venni, de nem, nem, nem, majd ráérünk arra még !!!!
Aztán a döbbenet, 3x-osa a jegyár.... vége a promónak !!!!!!
Tegnap aztán ráakadtam egy hó végéig (még 2 napig) tartó promóra az easyjetnél, - igaz csak róma-palermo, és addig is el kell majd jutni valahogy!!! Kicsit több mint a legelső elszalasztott ajánlat, de mostmáraztánnehagyjukeztiselszállni !!!!!
Kicsi zűrzavar és ingadozás hogy honnan béreljük a kocsit majd, és melyik járat és mikor, át tudunk-e szállni, ki/be kell majd check-olni, és legyen-e lemondási biztosítás (most egyenlőre nincs, de kértem ajánlatot erre is...), egyszerre 10 repjegy foglalási lap megnyitva, lapozás ide-oda, ez ennyi, itt benne vannak a csomagok, kaját ki kell választani, mikor született a gyerek, jóváhagyás előtti pillanat, ... "hiba a kártya authorizációja során" (így szó szerint) "hibás a dátum" a gyereknél..... aztán át egy másik lapra, kártyák cserélve, próbálva, biztonsági kód...... cserélje ki az ékezetes karaktereket, kapcsolattartó mobilszáma..... de aztán VISSZAIGAZOLVA BUD-FCO...... FCO-PMO, és vissza is !!!!!
A repjegyek befoglalva !!!!!! Kb. este 11-re.
Na akkor jöhet a szállás ..................
Ja, csak azt hittem hogy be van foglalva, de nem volt...
Hívott egy hölgy hogy a kártyával zűr van, így hívnom kellett a bankot, ahol persze nem tudtam ügyintézni, vegyem elő a szerződést és diktáljam róla az azonosítót..... könyörgöm hogyan vegyem elő a munkahelyemen???? vagy hordanom kellene minden iratot mindig magamnál????? így kártya csere lett, de most meg kellenek az útlevélszámok (még jó h múlt héten megadtuk a gyerekeknek, így meg tudták írni a skype-on), egy papírt kitölteni, elfaxolni, aztán meg is jött a számla is, vagyis a foglalás.... ez is ok.
Közben a hölgy tájékoztatott, hogy a csomagjainkat nem teszik át a fapadosra, ami odafelé nem is gáz, de visszafelé 1 óra 20 percünk van leszállni, csomagot leszedni, átrohanni a másik kapuhoz, és mint tudjuk FCO olyan mint egy kisebb város, még kis vezető nélküli vonata is van..... szóval rá alart beszélni a nő egy negyed5-ös járatra, ami persze drágább is. Aztán válságstáb telefonon a többiekkel és úgy döntöttünk, bevállaljuk hogy esetleg lemaradunk a gépről..... vagyis, mi majd Minivel elrohanunk a maléves kapuhoz, a fiúk megpróbálják a csomagokat kiszedni, max. a csomag ott marad ők meg utánunk rohannak ha már nagyon gázos a helyzet....
De miért is késne az easy? nem fog késni, és a csomagokat is hamar kivesszük, és a bp-i kapu sem lesz messze, így bőven odaérünk és fel is tudunk majd szállni !!!!!!
Eddig bejött a pozitív gondolkodás, ez most is így lesz, mert így KELL lennie !!!!! (már látom ahogy rohanunk kicsit, de épp felszállunk a gépre mindannyian és lerogyunk a hazai vasmadár nem fapadjaira!!!!!) na ezt fogom majd vizualizálni..... vagy élünk a reptéren mint Tom Hanks, Máté felnő ott és sok nyelven fog majd beszélni, F. a reptér műsz. igazgatója lesz, a gyerekek beállnak majd valamelyik shop-ba, én pedig kenyérlángosokat, langallót, lepcsánkát, tócsnit sütögetek az utasoknak, a hungarian food büfében..... :):):)

1 megjegyzés:

  1. Na erre kíváncsi leszek. Már látom a lelki szemeim előtt ahogy lobog a hajunk, M. haja a babkocsiban, bőröndök mögöttünk a levegőben és csak futunk a szőnyeges reptéren át, és már bemondják, hogy utolsó figyelmeztetés!!!!! És odaérünk.....

    VálaszTörlés

eszedbe jutott valami????