2008. október 28., kedd

sűrűség

Sűrű egy hetem volt.
Belesűrítve egy szomorú vasárnap, amikor páromat beszállítottam egy klinikára egy tervezett kisebb műtétre, egy nagyon rossz és rövid éjszaka. Egy hétfő, amely szinte egész nap feszkóval (új-magyar nyelven..., mint Mézgáéknál) és aggodalommal, cikk-cakk rohangálással a Klinikára és vissza telt, (még jó h közel van a munkahelyemhez) majd egy megkönnyebbüléssel, jött a nyugodtabb de magányos kedd, aggodalommal J hírei miatt, nagy ürességgel É miatt, egy picivel jobb éjszakával, majd egy rövid de rohangászós, de minden jó ha a vége jó szerdával.....és végre egy nyugodt, békés, szuszogó éjszakával.
A csütörtök már együtt itthon, oda-oda lesve a hírekre, állami -polgár(társaink) mivel készültek az ünnepre, pénteken az 1000-es szervíz, 100 km lehazudva a km-ekből, közben tesómmal használt autó telep, nem nagyon-nagy kínálattal (de hát nem sokat alszanak ott az autók, nagy a jövés-menés) , azért lehetne már ott is választani, csak nem könnyű sajna. Szombat orion márkabolt (na ez megy majd a hőcipőbe..) szerencsére kicsikkel tali (ez dobott azért a napon) majd gyors ebéd, gyors fuvar haza, délután durumliszt vadászat (Árkád bioboltban volt !!!!) A vasárnap már békésen telt, késői ébredéssel, szép délelőttel, nyugodt ebéddel, desszertekkel (Kicsi készítette a csokisat, nagyon fini volt.....), TV-vel, napsütéssel, sétával, mint gyakran az utóbbi évben, akár esik, akár fúj, majd melegedtem kicsit a szaunában, zöld nyugtató fényben.
Na ennyi volt a leltár a hétre, sűrű volt, nehéz volt, rohanó, magányos, szomorú és vidám volt, de meg volt...... túl vagyunk rajta......... ennyi.
A következő 7 (vagyis ez) krónikája meg jön majd, csak összeszedegetem a gondolataimat, ez lehet hogy csak holnap lesz !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

eszedbe jutott valami????