2008. október 14., kedd

Hócipő

Nem tudom csináltam-e már ilyen címkét, de asszem Jucitól lopom az 5letet....
Heti tele zsák (vagy tele a puttonyom) helyett a hócipellőcskéim telnek:

Magyar Kir. Posta
pl. itthon vagyok, de nem csenget fel, hanem azonnal bedobja a "küldeménye érkezett" kedves meleg hangú értesítést, amivel több órát sorban állhatsz a postán mire kiváltod. Munkából másnap oda megy az ember(lánya) rögvest, és amikor hazaérek, na mit? na mit veszek ki a levélszekrényből???????

Oázis
Kedves kolléganőmnek keresek valami szép kis növényt. Találok is, majd az üres pénztárhoz lendítem a kocsit (sajna még nem emelhetek..... de tényleg: még meddig nem????? na ezt is meg kellene tudnom valahogy......), kisasszony unottan abbahagyja a polcrendezgetést, oda sétál, blokkol, majd megrökönyödik amikor díszcsomagolást kérek.
Köszöni a feladatot, de NEM csomagolja be.... Miért is? Mikor adom át? Holnap. Oké. Átázik a csomagolás. Kérem hogy úgy csinálja hogy ne ázzon át. De ez egy kerti cucc, ki kell majd ültetni. Rendben, majd megmondom.... de addig is kérem, csomizza (:)) be. Nem-nem, vegyek egy kaspót, a lépcsőnél vannak olcsóbbak. De nem veszek, mondom én, hiszen úgyis ki kell ültetni.... Mostmár RAGASZKODOM hozzá hogy csomagolja be !!!! Csakazértis. Na erre kap a cserép egy papírt, alá celofán (hogy ne ázzon át) és masnit is.... Úr ég..... remélem leszedte az árcédulát !!!!!
Virág a teraszon aludt, a délelőttöt a kocsiban töltötte szundikálással, 1-kor átadtuk, jelentem, semmi baja sem lett !!!! (Remélem már ki van ültetve !!!)

Tárgyalás
Megőrülök ha valaki bejelentkezik fél2-re egy tárgyalásra és csak 2 után érkezik és még fel sem hív hogy késik !!!!!!!

APEH
Bejelentesz, bevallasz rendesen és azonnal és határidőre, majd írsz neki ajánlva, kivársz, faxolsz, kérdezel, kedvesen, alázatosan, dühösen, idegesen, (tetszés szerint kiegészítendő) és csak annyit csinál hogy kiró, megbüntet, megbirságol, adóssá nyilvánít, elveszi jogtalanul a pénzedet....... és akkor mi van??????? Hová fordulhasz?????? ki fog végre válaszolni?????? közben hónapok telnek el, a pénz kellene...... "'felmegyek a miniszterhez...." senki sincs aki válaszol az állami polgár beadványaira???? soxor 30 nap is eltelt, és nem jutunk a pénzünkhöz. Nincsen ennek az APEH-nek egy FŐNÖKE??????

WC a Hivatalban
Szeretném most már abból a "nagy könyv"-ből kitépni azt a lapot, ahová az van írva, hogy M-I-N-D-I-G nekem kell leszednem az üres gurigát és feltenni az új tekercs papírt..... Hol a könyv?????? Már nagyon-nagyon keresem.....

A testrablók
Az egyetlen páromnak már 2 (db) főnöke is van ma.... (az új csak nov. elején kezd, na nekem már egyik az új sem szimpi, SŐT.....) és ma megint elrabolták tőlem, (nem elég hogy minden este ez van amikor valami munkát hoz haza) vacsorázni Domonyvölgybe..... (nem is szokott vacsizni, csak egy kis sajtot, dunakavics, nyam-nyam....., érdekes lenne ha ezt kérne hahaha), megint hétköznap, haza is kell jutni, holnap meg menni kell..... Miért nem vacsorázhat az ember azokkal akikkel szeretne? és ott ahol ő akar? és akkor amikor éhes??????
I. szerint: (mert tudom ám h Te írtad, J. ilyet nem is mondana..) Ingyen kaja, jó társaság..... kell ennél jobb?????? No megállj csak !!!!! Hú de bátor tintanyúlnak teccik lenni a távolban.....
A lényeg: MIKKAMAKKA........ GYERE HAZA......

F. most ért haza, a kiegészítése: Ingyenkaja ? Jó társaság????? igen, ebben volt részünk a 7végén ! Na ezt tessen gyakrabban megismételni. UFF.

Orion
Vettünk 2-3 hete (még párom betegállománya hetén) 2 db DVD lejátszót az ORION márkaboltban.... (phfüüüüü, hogy mi lett ebből az Orionból???????). A bolt gyengusz, szegényes, úgy néz ki mint egy csóringer gyarmaton egy kopott, poros, elhanyagolt vegyesbolt. Na de az árak !!!!!! A fő csapás iránya az volt, tudjunk USB-ről is filmet nézni. Csak 3x mentünk vissza, ebből 2 x egy napon belül, cserélni, másikra cserélni.... Aztán most szombaton jött a pofára esés. Nem jó a hang, elcsúszik, akadozik..... Pedig naná hogy kipróbáltuk. No ennyi. Kellett nekünk Orion. Hová lett a nagyhírű, piacvezető, minőséget gyártó Orion????? Hogy kerülnek a poros polcaira rozsdamentesnek tűnő koszos nylon zacsis keverőtálak??????

APEH megint....
jött 2 Apeh levél, másnap, miután dühönben megint írtam az APEH-nek és el is faxoltam.
Gondoltam: Hurrá..... gondolatolvasással is foglalkoznak, itt a válasz: VÉGRE !!!!!
De nem ! 2 levél, illetéket szabtak ki az újólag vásárolt tárolónkra. Szuuuupppeerrrr !!!
Mi lenne ha azt a levelet meg sem kaptam volna???????? Ajánlva jött. Na és? Én is úgy küldem el az enyémeket, már júniusban.....
Valaki mondja meg: HOGYAN JUTUNK A PÉNZÜNKHÖZ?????

Penny a NO Market....
Olyan nagy kérés, hogy lehessen venni 2 db egészséges paprikát és almát, és valami diétás dobozos üdítőt? Vagy esetleg olyat aminek a gyümölcstartalma több mint 5 %??????
Vagy ezt érdemeljük??? Kövezzen meg valaki olvasó, hogy jobban szeretem azokat a helyeket, (bár utáááállloookkk vásárolni) ahol legalább van mit.....

Na ide biztos lesz folyt.köv.......


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

eszedbe jutott valami????