2008. október 14., kedd

Egy(két) szép nap.....

Párizs után a dolgos hétköznapok következtek (na 1 nap mosásos pihi nap után), jó sok nyüzsivel, tárgyalással, rumlival, 10ezer spam-mal a gépemen, de még a párizsi 7vége hatása alatt álltam, így sütöttem is egy bagettet valamelyik este.... kép és reci majd megy a sütök-főzökbe !

Pénteken itthon, taliztunk Kicsivel, gyorsan a csarnok, aztán kalandvágyból zötyögtünk kicsit a 37-esen, és végre megvettük az áhított cipellőmet és Isti szülinapi ajándékát is.
Kis csavargás, délelőtti andalgás, kis süti, ebéd a LaKomában, majd kis szünet után du. megint taliztunk, de akkor már Mátéval együtt, és nagypapit is megörvendeztettük a kisunokájával.

A szombat de. kis takarítgatással telt, majd 4-től első kedvenc unokánkkal telt a délután, jókat játszottunk, TV-ztünk, kacagtunk, és evett is, ivott is, majd a frissen sült (már megint) bagett lett a fő csemege. DNK volt. DagasztásNélküliKenyér, nem csináltam képet sajnos, de a reci az majd megy..... Szülők beviharzottak, vitték, pá-pá-pápá-pá (brühühü.....ez mi vagyunk, a teraszról)

Aztán hipp-hopp "leficcentünk" az IKEA-ba, és beújítottunk nagy-nagy lapos tányérokat, új leveseseket hogy majd szépen tudjuk tálalni másnap (is).

Vasárnap verőfényre keltünk, etettem kicsit magunkat és a mosógépet, gyorsan összedobtuk a sajttortát (majd gránátalma magok a dekoráció, - csupa antioxidáns, most olvastam - ja és jégcuki is) aji csomizás (egyszer Fábry dobta ezt be: Aji lesz Karira.... becsomizzam????, azóta ezen nevetünk) még a szülinapi deko, és jöhet az ünnepelt és az ünneplő tömeg...

Na a tömeg az csak később lett, Éviék megint csak du. jöttek, így lemaradtak a jó kis "Anya recije" húslevesről, a töltött káp-ról (kicsit azért belekotnyeleskedtem, de lehet hogy még nem kellett volna, de ez csak másnap derült ki sajnos), sok-sok tejföllel és egy hatttttaaaallllmmmaaassss házi kenyérről.
Ja mindezt Kicsiék nyomták, sütötték-főzték-hozták, én csak kis szalonnás sós sütit alkottam délelőtt rágcsának.

hepibörzdéj !!!!! átadtuk sorban az ajándékokat, kicsit aggasztónak találtam a klumpa méretét, de ha így van (és olvasod....Rád kenem ám Kicsi !!!!!) akkor J. a hibás....... na jól van, ki lehet cserélni..... remélem nem fekete még a talpa !

Ebédkor Hunci megint eltolta a kanalat..... Mi történhetett a bölcsiben?????? Csak ki kellene deríteni..... ez mégsem megy !
Majd tente a Pierre Carden (naná, hogy az!) kiságyban majd játszunk, játszunk, míg Éviék meg nem jönnek és hozzák az újabb jó kis játékot, UNO SPIN !!!! Így abba is hagyjuk a MahJongg-ot, és újabb szeszek nyelete után már ezt nyomjuk, pörgetjük..... Közben Fati (hogy tud ebben a zajban) pihenteti a szemét, ja és közben a tortát is felvágtuk, dolgoztattuk a kvgépet, a Rozi nevű mosogatógépet, a mosógépben megszáradtak a fehérek, jajajaj

nem is mondtam, a szülinapot jégpoharas piával kezdtük, de sajna léket kapott a jégkupica, és folyt aztán orrán-száján a limoncello (oh, be kár.......) és a házipálesz (ajajaj....)
Mekkorákat nevettünk !!!!!!!

Nagyon szép nap volt !!!!
Olyan nevetős, játszós, gyerekes, gondtalan, tervezgetős-emlegetős szép nyárvégi, napsütéses meleg nap !!!!!!
Együtt voltunk !!!!!

Ide is, tervezek ám képeket !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

eszedbe jutott valami????