2016. április 11., hétfő

pozitív vagyok, mert negatív vagyok!!!!

Nem bírom a kontrollok előtti parát. kontrolltól kontrollig tart az időszámításom.

akkor most a blog.
Mindig volt valami ami miatt épp akkor nem is írtam, hogy "..... majd ha ennek vége...." majd ha elmentünk, majd ha hazajöttük, majd ha túl vagyunk rajta.....

Miken is?
annyira zajlanak az események hogy nem is tudom már időrendben összerakni....

Komolyan a naptáram ki sem látszik a firkából, de azért egy kis negyedévösszefoglaló:

Még tavaly eladtuk a kocsit, így nőnapig kocsi nélkül voltunk. Aztán Petya visszament a hajóra dolgozni, így Minikét amikor tudom, én viszem a csütörtök délelőtti fejlesztőre, mert sajnos megint dadogni kezdett. (azóta már javul).
Közben az egyik térdem kaput lett, megfázott, - mondta az ortopédus - és lipo/limfoödéma, menjek majd nyirokrendelésre addig is porcképző. Időpont hónapokra előre, de már megtörtént, majd később a részletek.
Közben F. köhécselős kivizsgálása folytatódott, és "néma reflux", derült ki a Honvéd gasztrón, ahol gyomortükrözés volt. Ja és helico baci is, candida is (ez a gégészeti lelet volt). Antibikik, és gyógyszerszedés konkrét szabáklyok szerint, jahhhhh ezt ő nem nagyon bírja.
Közben Mátus elesett a jégpályán, 2 éjszaka Heim Pál mert az eszméletét is elvesztette, aztán szigorú nyugalom, felmentések. Már jól van...
Aztán gégészet vissza F-val, tüdőgondozó is, háziorvost is váltott. Kellemetlen vizsgálatok, fibroszkóp, de minden ok. Viszont köhécsel és sípol éjszaka néha.
Aztán kiderültek a kontroll időpontjaim, minden április 7, előtte labor, de itt a területen a tumormarker hónapok múlva készül el, így azt levették az onkológián.
Közben István kh limfo rendelés, júniusban 1 hétre be kell feküdnöm komplex kezelésre, ha az onkológus rábólint.
Gégészet vissza F-val, 22-én egy altatásos fibroszkópos vizsgálat, (ezért majd bent kell aludnia) hogy megnézzék miért sípol néha, most pénteken aneszteshez megyünk. Azt tippelik hogy a hangszálakat kuszerálja a felszálló gyomorsavgőz.  De mi van ha pont nem is sípol????? amúgy gasztro helico teszt negatív, és candida is negatív már, gyógyszert lehet majd csökkenteni.
na és akkor voltam a kardiológián, UH és terheléses is ok.
aztán a vérvételeken is. Mell UH-on is, hasi UH-on is (velem nyitott a SOTE új UH labor, épp hogy szalagátvágás nem volt :) ) szív UH-on is (legalább lekontrolláltuk a saját kardiológusunkat, jelzem SOTE lelet jobb!!!!), mellkas RTG is pipa.

Közben voltunk 4 napig Prágában (és itt-ott Csehországban), városi kirándulásokon, tegnap épp egy Népszínház utcai sétán, járunk úszni, aquafitness, gyalogolunk, tervezünk egy júliusi 1 hetes "mindenkiottvan" tengerpartot 2 kocsival (szállás lefoglalva, előleg befizetve), tele vagyunk kultúrprogrammal, és nagyon szívesen megyünk, szinte minden hétre van valami.....

és akkor maaaaaaaaaaaaaaa, igen, megint eltelt az idő, ma vittem vissza a leleteket a doktornak, és minden jóóóóóóóóóóóóóó, minden negatív... (reméljük ez így is marad mantra)..... és rábólintott az istván kórházas 1 hétre is, DE előtte kismedence MR vagy CT, hogy lássuk minden ok-e, a 6 hasi műtét után rendben van-e minden, nincs-e valami ami miatt akadályozott a nyirokkeringés, hogy ne csináljunk majd nagyobb bajt!
Csak: kell egy írásos igazolás, hogy a 2008-ban alkalmazott gépi varratsor MR kompatibilis-e vagy sem, mert ettől függ hogy MR vagy CT lesz, és gyorsan kellene, mert a laborleletem még nem járt le...és időpontot szerezni sem könnyű.
Ezért elrohantam a TRP-ra, ahol a műtéti naplóból nem derült ki, a sebész nem tudja, csak a gyártó. (J&J) a gyártó nem tudja, csak a területi képviselő aki eladta. Ő nem tudja, de megkérdezi a fő műtősnőt, ami ma nem sikerült. Nemrég hívott a képviselő, hogy egyenes varrógép volt vagy körvarrógép????

na most erre mit mondjak? (amúgy szerintem kör, 1x lerajzolta nekem a sebész)
Holnap arra járok és próbálok majd ismét nyomozni, de kellene a típusszám a képviselőnek. Állítólag van minden termék mellett egy leírás, amiben az az MR dolog le van írva.
Mennyi az esélye hogy 2008. május 22-én ezt megőrizte valaki?

Ezek mennek mostanság, így sajnos nem jutok előre.
De mindezek mellett azért pozitív vagyok, mert az sokat segít!!!!! (és nem vitatva, az ÉGIEK a legtöbbet!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

eszedbe jutott valami????