2012. január 3., kedd

hahóóóóóóóóóóóóóó

most már abba lehet hagyni……ÚGYIS MI GYŐZÜNK !!!!!!!

dacára annak, hogy csütörtökön a Pöttöm kórházba került, csillapíthatatlan lázzal, ami nagyjából így is maradt a kórházban is (3 napos vírusos, a vége apró pöttyös kiütés), elsején délután vittük haza (szülők bérelt fotelben virrasztottak, 24 órában Szomorú arc)

dacára annak, hogy Kicsiék kocsija elromlott 31-én, így haza kellett őket vontatni

dacára annak, hogy tegnap a kemon csak a 7-dikre tudta végül az osztály beültetni a branült, most kicsit színjátszó vagyok….nulla vénával, és holnap pedig PET CT, fogalmam sincs hová adják majd az IV anyagot… ebből nekem csak intrám van… Szomorú arc közben a kemo mellékhatások, evés nélkül…. tiszta para

dacára annak, hogy Pöttöm szülei elkapták a hányásos-hasmenéses nyavalyát, így É. nem is ment dolgozni a vadi új munkahelyére, ahol még véglegesítve sincs…. jaj. (de legalább Pöttöm már a bölcsiben)

dacára annak, hogy ma reggelre végképp letört a hidam egy darabja, ami az utolsó altatáskor repedt meg, így se enni-se inni (az pedig kellene most nagyon), holnap du. azért tud fogadni a fogorvosom, de teljes hídcsere szóba sem jöhet a kemo alatt, így csak barkács-szakkör lehet….

 

szóval…… annak, aki újabb trükkös szívatásokat eszel ki a számunkra, itt ismételten üzenem, hogy kéretik más alanyokat találni, mert itt úgysem megy semmire !!!!!

Ámen

5 megjegyzés:

  1. Na ez az! Keményen anyukám! A "dacára annak" bejezés nálam is készül, csak várom a harmadik csapást. De én is üzenem: a nevetésnél tartunk már, így nálunk sem megy semmire, és tessék minket békén hagyni, mert ha az anyukámról van szó nagyon bedühödök a sorsra..... Együtt meg még több az erőnk!!!!!! és kitart egész évre!!!! (Na ez már a figyelmeztetés volt.....)

    VálaszTörlés
  2. hát nagyon köszönöm !!!
    és tényleg kéretik most már vigyázni, leszállni rólunk, és gyengébb alanyokat találni a "szórakozáshoz" !!!!
    Sok "banya" együtt azért CSAK AZÉRT IS GYŐZNI FOG !NANÁ....

    VálaszTörlés
  3. Szent Teréz egyszer éjjel, esőben, ment hazafelé egy szekéren, ahogy leszállt, megcsúszott, és beleesett a sárba. Felkiáltott: - Uram, már értem miért nincs sok barátod? :)Az életünk néha olyan mint egy film. De a hozzáállásunkon múlik minden. Kitartás.

    VálaszTörlés
  4. ezer köszönet ! :))))))
    nagyon sokat segítetek. Nem is sejtitek. Tényleg.

    VálaszTörlés

eszedbe jutott valami????