2011. szeptember 21., szerda

ballal

írom, hogy hazajöttem ma, tényleg nem volt vészes, kibírható. A sebből cső kiszedve, átkötve, háló rajta, október 3-án a varratszedés, addig víz nuku. (azért majd veszek egy könyékig érő takarító kesztyűt…) Gyógytornára kiképezve. felpolcolni, nem lógatni. Egész jól tudom használni csak a bal kezemet, bár a billentyűzet kezelés jobbal – kiegészítve a gyógytornát -  még jól is jöhet.

Következő közelítő híd: kedden klinika megbeszélni a befekvést és a műtétet ami csütörtökre van tervezve.

Sajnos oda varratokkal megyek majd be, de a kézsebész szerint megkérhetem a sebészt hogy szedje ki valamikor, egyszerű varrat csomóval. Nos ha kiszedi akkor hurrá (szerintem nem fogja.. Szomorú arc) ha nem, akkor 3-án vissza a sportba. (ja oda 3-án mindenképp, mert kontroll) Sajnos a labor, többi leletem ott maradt, remélem nem kell visszamennem majd értük, bár a labor már több mint 3 hetes.

És a másik amit remélek, hogy 3-ára otthon is leszek, és nem elkéredzkednem kell majd hogy bocsi, el kellene mennem varratszedésre.

Amúgy kicsit meg vagyok fázva, na ebből is ki kell kúrálnom magam ezerrel.

Na akkor arccal a gyógyulás felé !!!!! tea, pihi, alvás és cvitamin !!!!!

2 megjegyzés:

  1. Ha bejössz, nagyon szívesen kiszedem a varratokat. Grat. a műtéthez!

    VálaszTörlés
  2. oh, nagyon köszönöm ! sajnos leghamarabb csak jövő szerda körül szedhető ki, miden attól függ mikor kell majd befeküdnöm, ez kedden derül majd ki ! jelentkezem !!!! puszi !

    VálaszTörlés

eszedbe jutott valami????