2011. június 11., szombat

next level

Ezalatt Bogyó 7 hónapos lett (korrigáltan 5,5), Mini 4 éves. (képek is lesznek majd !!!!)

Születtek levelek az APEH- NAV-nak, a számlánk még zárolva. Hirtelen elmentünk a szigetre a GOZOO japán dobkoncertre (fergeteg volt, de azért nekem a YAMATO jobban bejött)

Voltam a kezem miatt a doktornőnél aki É-t műtötte, (itt is thx G.. !!!) majd EMG-n is… előbb majd a jobbot, majd a balt kell megoperálni. 20-án viszem a leletet a kézsebészhez vissza. Őszre tervezném, mert nyáron nagyon kellene a kezem, Minikre vigyázás okán pl.

Aztán hirtelen 5lettől vezérelve úgy éreztem (már megiiiiiiiinnntttt, volt már ilyen ) hogy AZONNAL el kell mennem a tavalyi zűrös idők miatt elfelejtett (no ilyet sosem szoktam) mammográfiára, és aztán lett egy lelet, amin az van, hogy “bőrfelszín alatt 2 cm-rel szabálytalan, 1 cm széles hangárnyékolás látható, körülötte echodús udvarral, biztos körülírt eltérés nem differentiálható”

Szerintetek? Jelzem, az elmúlt években ott egy cysta volt. Most más orvos volt, és nem hasonlított az előzőekhez.

Ja és van egy mell-lámpám (tekintettel a nőkre a családban), de én továbbra sem látom azt a valamit.

No pénteken ennek örömére leállították a hormonpótlást, kedden mehetek az onkoteam-hez a területi kh-ba, és javaslatként azt írták hogy a tisztázásra stereotaxiás mintavétel javasolt. (csak az erős idegzetűeknek ajánlom a youtube-on Szomorú arc

Ja a nyirokcsomók negatívak.

A menet állítólag az, hogy onkoteam aki végignézi a felvételeket, és dönthet úgy hogy biopszia, akkor papírok és minden be az ÁEK-be, ahol az onkoteam majd megint dönt hogy biopszia vagy sem. Muszáj nekem a területi kh-ban maradnom? Mert bizalmam ide kb MÍNUSZ. Ja és ami foglalkoztat: ha NEGATÍV…. (mert annak kell lennie !!!!!!) akkor is a javaslat gondolom a műtét lesz, nem kell az oda, szedjük ki. Akkor miért kell ez a várakozás – állítólag 2 hó a stereotaxiára – és miért kell majd a kínzás? nem lehet akkor gyorsan ezt az U F O –t (na jó, nem tudjuk mi az, de nem repül) kiszedni onnan????? És hol?????

Szerdán reggel elutazunk egy kicsit…… mert nagyon agymosásra és kikapcsra van szükségem, legalább pár napra. Aztán ha megjövünk, jöhet megint a next level…….mi ez a nehezített pálya?????

1 megjegyzés:

  1. Az ÁEK sebészete nem rossz, nálunk ezerrel jobb. Ellenben Te ismersz valakit ARRÓL a Klinikáról, érdemes vele beszélni. Sajnos a legjobb sebész az országban (szintén ARRÓL a Klinikáról) jelenleg magánban praktizál (az ismert okok miatt) és egy beszélgetés is 20ezer... Nekem a radiológiai lelet nem mond semmit (mégha kellene és szégyen), pláne, hogy egy cysta volt már ott.

    VálaszTörlés

eszedbe jutott valami????