2011. június 28., kedd

Kórszövettani lelet

 

Miután szét idegeskedtem magam ma reggelig, negyed 10-kor az alábbi leletet kaptam, illetve a döntő mondatok ezek: (így, vastagítva…)

DG: Daganatszövet a mintában nem látható, a beküldött minta megfelelhet lipogranuloma szélének.

BNO: U99901 SINE MORBO

M-SNOMED: 0010.01 Elváltozás nem látható

Azért az ördög nem alszik: megbeszéltük a sebésszel, hogy aug. elején időpont szeptemberre UH és mammora (ott a Klinikán) és ha kell akkor biopszia…… csapó kettő.

No akkor most megy tovább a “beszívjuk a levegőt, és lassan….. nagyon lassan kifújjuk…” ahogy tanítottátok. Ezt már nem hagyom abba !!!!!!

Kemény 3 hét volt. A para azért már soha egyenlőre nem múlik el, csak csendesedik kicsit.

4 megjegyzés:

  1. Ez nagyon jó!:)
    Csak most nem nagyon gondolkodni azon a szeptemberen.Valaminek kellene történnie, hogy elterelje a figyelmedet.Tudod, mint amikor fáj a fejed és egy jó nagyot belerúgsz véletlenül mezítláb a küszöbbe.Egyből elfelejted a fejedet. Persze nem ilyen fájdalmas dolognak kell történnie.De érted mire gondolok? :)

    VálaszTörlés
  2. Figy, egyrészt minden rendben lesz, másrészt nagyon nagyon időben vagy és bár borzalom ebbe az eü hálóba bekerülni tényleg kell éltessen, hogy egy lelet negatív és akkor a második is és ha nem lenne ilyen alapos a doktor, akkor most simán, megnyugodnál, hogy minden oké. Én azt mondom, tedd meg ezt bátran, mert tényleg minden oké, ha meg nem, időben vagy, de már sztereotip vagyok.

    És tökre egyetértek Mucussal, figyelemelterelés, koncert, szabadtér, Bp. közeli helyek megismerése, újralátogatása, könyvek, zenék, hímzés, régi barátokkal találkozás, aki benne van a noteszodban, szeretted, de ezer éve nem volt rá időd és merj beszélni róla, hogy ebben a helyzetben vagy.

    G

    VálaszTörlés
  3. Valószínűleg a doktor csak óvatos, a legkisebb eshetőséget is ki akarja zárni...
    Nyár... napfény... a Minik... Élvezni kell az életet!

    VálaszTörlés
  4. Igen, igen ! Ha elmúlik rólam a terepszín, el is felejtem gyorsan !!! Ma már, kezdem elhinni hogy talán nincs baj... (az elme mi mindenre képes....:))

    VálaszTörlés

eszedbe jutott valami????