2011. április 27., szerda

waZZee

Miért van az, hogy ma betipegek körömcipőben (pedig az első gondolatom reggel farmer és edzőcipő volt), békésen átnézem az emileket, megcsinálok pár várakozó munkát, felhívom akiket kell, közben békében megfő a tea….. indul szépen ez a rövid hét csendben…… eközben még csak 7 óra múlt… (8 helyett)

és akkor 8 körül kopogás nélkül berúgják az ajtónkat, és beb……nak 10-20 szállító ládát, hogy nekünk M-É-G   M-A  el KELL költöznünk a szobánkból, mert mi az ÚRI folyosón vagyunk kakukktojásként (igaz már 90 óta….) ja nem csak nekünk, az osztályunknak.

Jaj. Aztán pakolhattunk a kolléganőmmel kettesben dobozokba, (a harmadik, fiú kollégánk szabin, és persze az ő cuccait is -  és a segéderők csak jöttek-jöttek, mindent elborított a szemét és a por, és ma este úgy jöttem el az “új” szobánkból, hogy mindenhol tele dobozok, nincs még telefonom, üresek a szekrények, ezen a folyosón nincs még mosogatóhely sem, moshatom a poharam a budiban a csapnál, nincs klíma – ellenben qvára besüt már most a nap, az ablakot csak a párkányra állva lehet kinyitni, és ez nem kapott tisztasági festést sem, a falon letépett képnyomok…...

A cipőmnek lerúgtam az orrát, a szárítóról reggel leszedett gatyám már nem fekete és illatos hanem poros és büdös, bevágtam a fejem, és persze a kéz-sínnel adtam elő mindezt, amit most ki is moshatok, a hajammal együtt. (a házilag készült francia manikűrt most nem említeném)

Reggel majd szeretném megtalálni a vízforralót (amit otthonról vittem persze), a dossziékat amikben a folyó munkák, és gondolom nem kapunk kulcsot a lelakatolt hűtőhöz sem a folyosón. Ja és nekünk mindennaposan rohangászni kell a portára ha ügyfelek jönnek. Ez most egy másik épület, így át kell menni majd az udvaron. Télen milyen fasza lesz, öltözés, csizma, kabát, sapka, aztán ázhatnak a papírok, cd-k a hóban, esőben. Az ügyfelek negyedek várjanak nyugodtan, főleg mióta fizetni kell a parkolásért is a környéken.

Még 2 évem van a 40 év munkaviszonyhoz.szabócenti

Lehet kapni 700 cm-es centit amit vághatnék? vagy ragasszak magamnak???

wazze

update:  most hallom a híradóban hogy 8M pld-ban ki kell küldeni az alkotmányt. mi van????????????? még az előző éjszakai műszakom sincs kifizetve. (5.40/óra)

2 megjegyzés:

eszedbe jutott valami????