2010. november 22., hétfő

esti idill









a mai napunk a védőnő (hiába) várására ment el, valamint a tejserkentő praktikák olvasásával, egy ezzel foglalkozó szakember felhívásával, anyatejhez jutás feltérképezésével telt el. Ja, közben persze dolgoztam is.
Este a gyerekek elmentek az újszülött újraélesztő tanfolyamra ahol gyakorlati oktatás volt, mi pedig csináltuk az esti "nagyrutint", amely a fürcsi miatt nagy.
Sajna Pöttöm elég nehezen ette meg az otthagyott 40 ml-t, viszont a jó hír hogy a mérleg el volt állítva, így mégsem fogyott hanem hízott 1 hét alatt, bár csak 2 dkg-t, ami édes kevés az elvárt 15-18 dkg-hoz képest. Most 2200 gr.
A doktornénije a héten külföldön, a "kedves" védőnő viszont nem vette ma fel a telefont, és nem is ment.
Olvastam ma és hallottam is, hogy a korababák sokszor akkor térnek magukhoz, amikor meg kellett volna születniük, és a tejre is még van remény, még visszafordítható az apadás.
E hét szombaton töltötte volna a 37. hetet. De mivel 2-vel többnek gondolták a klinikán, már épp meg is születhetett volna mostanában.
Úgy különben, holnap lesz 3 hetes !!!!!!

ja, és mikor most megnéztem a postámat, várt egy levél hogy a TV2 Tények szeretné velünk felvenni a kapcsolatos a "borzalmas szüléssel" kapcsolatban.
Ezt meg kell beszélnünk É-vel, de majd holnap sort kerítünk rá.

Na jóéccakát, szép álmokat gyerekek, remélem ágyban vagytok már...... :)

3 megjegyzés:

eszedbe jutott valami????