2009. augusztus 10., hétfő

i(láv?)Phone meg kuszaságok


Kaptam egy új telót, ami egyben egy PDA (kárpótlásul mert Nápolyban elveszett a pda-m) és egy és egy GPS és egy iPhod és egy ebook olvasó, egy iránytű egy naptár egy éjszakai világítós óra, egy mértékegység átváltó, egy tréner és egy lépésszámláló, egy vízmérték és függőón, több szótár, fotótár, és fényképezőgép, időjárás állomás, youtube, térkép, diktatfon, EPG mint műsorújság, skype, traffipax detektor, kalória kalkulátor, pulzusmérő, fogyás számláló és analizáló, szemvizsgáló tábla, egy elemlámpa, egy közelben mindent megkereső, egy mahhjongos, sodukus kütyü, amire rá lehet tölteni ingyen nemtommennyi és nem ingyen eztsetudommennyi alkalmazást.

és 1 hét után...... végre tudok vele: T-E-L-E-F-O-N-Á-L-N-I is !!!!!!

persze F. is rendelt magának egy feketét készülékcserével, de hiába minden, nem érkezett meg eddig, így az enyém kerül addig további nyúzásra... hiába, a TRÉMOBIL-ban nem csalódunk !

Persze kellett hozzá venni kiegészítőket amiért elmentünk a szombat de. (amiért persze nyűgi vagyok mert borul a napom) és épp hogy ebédre hazaértünk és ki is derült hogy nem jó pár dolog, így bekaptuk a kajcsit és csapó kettő vissza a "bótba", ahol szerencsére kicseréltek mindent. szerencse hogy 5-ig nyitva vannak szombaton is.

Aztán hirtelen felindulásból gyorsan egy kexalaposmascarponésfeketeszedres minitortát gyártottam, hátha Kicsik átnéznek felénk, és lőn, tényleg taliztunk is vasárnap (hoztak egy kexalapos tejszínes fél tortácskát, fejlődik a kisboszi!) és kölcsönös telóvesézésbe kezdtünk, mert Kicsi is kapott egy iPhone klón samsung telót, közben Mini autókázott a teraszon....
Szép du. volt, csak rrrrrrrrröööövvvviiiiiiidddddddd!!!!!!!

Más:

É. hívott hogy márcsak 60valahány nap, és INDUL HAZA !!!!!!!!!!!! Lassan csökkennek a csekkjei és a reklamáló levelei, most megint a számlájára vagyok tapadva hogy mikor érkezik meg a fizuja !!!!

Jól vannak, kigyógy a flu-ból, és ír majd egy címet ahol fotókat is láthatunk majd végre !

ezen a héten egyedül vagyok, illetve a 11 főből 2-en vagyunk bent, és rohangászok a portára egyfolytában a kollégák helyett, (lépcsőzni persze KELL !!!!) közben írok-olvasok-futtatok, inputot és outputot gyártok, másolok, törlök, hatalmasat levelezek, fogadok és küldök, paraméterezek, definiálok, modulokat indítok el, leválogatok, faxolok és másolok, felveszem a 4 db telefont ami egyszerre cseng a szobában, (kis türelmet a másikon beszélek) és kopognak is, 1 elmegy és 2 jön be, már nem is merem megnézni az emiljeimet...

tegnap J. is bejött, mutatta a likakat a hasában, túl van a műtéten, persze ő a "rossz" beteg, leszedte a kötést és levágta a kiálló fonalrészeket, és persze hogy egy lyukacsos retro (70-es évek !) pólót vett fel, amibe beleakadt a varrat, amit ma szedett ki a DOKTOR. ja és szerinte diétázni se kell, "nem mondták" mondta.

Ja és mondta tegnap: beszéljünk a hálapénzről! Jó! beszéljünk ! adjak pénzt az orvosnak? végül is egy rutinműtét volt - mondta ő.... nem volt velem sok dolga a sebésznek.
nem beszéltünk róla, ő beszélt.
Nem tudom hogy döntött, de majd rákérdezek.

Más:

De ez persze nem is újdonság, és konkrétan most nem is igaz, mert a legközelebbi "osztálytársam" szintén egymagában 2 szobával arrébb ül..... így a "körülvétel" egy jó kis képzavar....szval ülök itt magányomban és ki sem látszom a gépből és a papírhelyekből, de megpróbálom kivégezni szép sorban mindegyiket....

aztán majd írkálok tovább ide is.... ez volt most a kikapcs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

eszedbe jutott valami????