2011. szeptember 18., vasárnap

breaking news

Tegnap hajnalban leszállt a gépünk, 3 nap Lisszabon és 10 nap Algarve, (ebben kóborlás Portugáliában és még Sevilla és Gibraltár is), több mint 3000 km, és kb. 5000 kép…. ja és már a második napon ellopták a telefonom. Szomorú arc

Most pakolok a holnap reggeli sportkórházi befekvésre, holnapután a carpal tunnel, (a sebész (nem a kéz, hanem a klinikai) szerint az csak egy kis műtétecske…. háááááttttt, nemtom :~)) majd remélem szerdán haza.

Nem tudom majd hogyan és mivel (!) fogok tudni írni (majd próbálok a ballal), de az a távolabbi program, hogy jövő kedden a sebészhez a klinikára (gondolom akkor még a kézvarratokkal Szomorú arc ) aztán csütörtökre vagyok előjegyezve az ártalmatlan de zavaró csomó kimetszésre, ez is kis műtétecske???????) ezután nem tudom meddig kell bent maradnom, de ha minden igaz a jövő hét 7végére egy “kis” szervizen túl leszek.

Hogy utána mikor hova megyek majd innen-onnan varratok szedegetésére,  kontrollra, stb, lila fogalmam sincs (még).

No most gyorsan hírt adtam míg van kezem, aztán pötyörészek majd ahogy tudok.

Addig legyetek jók ha tudtok Mosolygó arc próbálok olvasgatni, ha már írni nem tudok majd.

Ha valakinek van felesleges pozitív energiája, hát küldjön….. (mehetne a szervíz Mosolygó arc munkatársainak is !!!!) Köszönöm !!!!!

Remélem hamarosan lesz majd folyt. köv.

3 megjegyzés:

  1. Kis műtét... ööö... Valóban, mind a kettő, mind sebészi, mint aneszteziológiai szempontból. A betegnek azért ugyanolyan kórház, meg fáj, meg funkció kiesés. Nagyon drukkolok és ha lesz telód és nem tudsz írni, hívj. (Meg ha segítsek is.)

    G

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Nektek !!! :) Próbálok gyorsan visszatérni a blogtérbe (is), és szófogadó gyorsan gyógyuló, "JÓ" beteg lenni !!!
    G: hiányozni fogsz a közelemből nagyon !

    VálaszTörlés

eszedbe jutott valami????