2010. november 18., csütörtök

report

Jelentem, tegnapelőtt látogatóban a védőnő, tegnap a gyermekorvos aki - nekem jó ismerősöm, mert egy kutatási programban dolgozunk együtt 10 éve, de ez a munkakörömből adódik, és tiszta véletlen hogy pont az ő körzete - felírt mindent amit kell, Pöttömmel meg volt elégedve, csak kicsit vérszegénynek találta, így Évi tovább a babavitamin és a vas, aztán majd meglátjuk.
Az Ő javaslatára tegnap du. háziorvos meglátogatása, mert a lábán újabb erek durrantak be.
Ugyan odaért a rendelőbe negyed négykor hogy első legyen, de fél 5-kor hívott minket h etessük pöttömöt mert el sem kezdődött a rendelés.(Nem csodálkoztam, itt voltam nem túl régen az ominózus laborbeutalóért).

Tehát így mindjárt este 6-kor el is indultunk haza F-val együtt, aki így vethetett egy pillantást Pöttömre.
tehát tegnapi termés egy beutaló az István kh angiológiára, melyen szerepelt hogy "2 hete szült császárral, koraszülöttet szoptat"
No.
Ma reggel fél 8-ra odamentünk, elsők voltunk, de a rendelés fél9-kor kezdődött, majd kb 9-kor Évit egy ülőkocsiban áttolták az UH-ba hogy hamarabb sorra kerüljön, de aztán negyed 11-kor a saját lábán visszajött a lelettel, melyen szerencsére az állt hogy mélyvénás trombózisa nincs, csak felületi thromboplebitis.
Kapott recepteket combig erő rugalmas harisnyára, detralex és vadgesztenyekrém, vért is vettek és 30-án kontroll.
Sajnos nem sikerült kiváltanunk a harisnyát, mert először is, nem volt jól kitöltve a recept ezért vissza kellett vinni a rendelésre, másodszor pedig mert meg kell rendelni, kb. 1 hét, addig fásli, és séta minden nap. (jelzem, a mai megvolt.... nekem is :))
Mivel akkor már elmúlt fél11, vettünk a büfében "innit" és 10 dkg fornettit, szerencsére Pöttöm ráhúzott egy órát az alvással, így kivárta türelmesen míg Anya haazér.
Tök jó ez a blogírás - terápiás céllal - mert mire a végére értem, már elég pozitívre sikeredett !!!!! :):):)




3 megjegyzés:

  1. 3 napja nem írtál és nincs új kép. Olivér imádók tábora hiányolja.

    G

    VálaszTörlés
  2. És természetesen boldog névnapot is kívánunk Olivérnek!

    G

    VálaszTörlés
  3. jujuj igaz, szánom-bánom....... annyit ott voltam hogy nem is tudtam írni..... na majd reggel !!!!!
    Mint a beteg az orvosnak: "jaj doktornő, sajnos nem tudtam jönni, beteg voltam !!!!" Köszönjük széééééppppeeeeennnnn !!!!!!
    puuuusssszzzzz

    VálaszTörlés

eszedbe jutott valami????