2010. május 17., hétfő

weekend fittness

miután pénteken még a délelőtti nyomdaszolgálatból be kellett mennem a hivatalba, úgy döntöttünk É-vel hogy elmegyünk vásárolni, majd még jószándékból Kicsit fel akartuk venni a szokott helyen, ahol nem volt ott, mert már 3-kor eljött a bölcsis gyereknapra. De ez csak később derült ki.
Követtünk egy tűzoltó autót, és meg is találtuk a 2 Kicsit a bölcsiben (a tűzoltó is oda ment játszásiból a gyereknapra), majd haza, nem kicsit fáradtan.
Szombaton délelőtt volt kitchen-, fridge-, bath, (fúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjj, nem volt semmi, pedig nem hanyagoljuk el ) szóval É szerint DEEP-CLEANING (!!!!), és épp hogy készen lettünk mikor jött I., 3 db házi csirkével... No, ha eddig nem nyúltunk volna a mélyhűtőkhöz (hajszárítóval, hősugárzóval.... kéretik NEM utánozni)- akkor MOST kellett volna elkezdeni, hogy az állatkákat - a szakszerű feldarabolás után - legyen hová tenni. Még a lerohanás a Libribe (Prága útikönyvért), porszívó és folyamatos teregetés, az étlapváltozás miatti húsleves éjszakai főzésének előkészítése maradt hátra. Megérdemeltünk vacsira házi körözöttet házi tortilla chips-szel és aki akart gesztenyepürét és egy jó filmet is.
Vasárnap 4 újabb leándert vettünk a tervezett pólók helyett, megsült a sok kicsontozott csirkecomb és a cukkinik az actifry-ban, délután almatorta és átjöttek Kicsik a köhögéséből javuló Minivel, este újabb film (nem volt olyan jó), éjjel süvítő szél tépte a redőnyöket, és NEM VASALTAM ÉS MÉG NEM MOSTAM FEL...... :(
Mégis az aquafittness-re kellett volna mennem?????????????????

Ja és a mai napi hab:
Főnököm hívott még pénteken h kitalálta nekem a tutit: ne menjek ma be a hivatalba csak 2-re, és majd délután én fejezzem be a borítékolást, tart-amíg-tart. Tehát délelőtt azt csinálok amit akarok.
Csak elfelejtette, hogy délelőtt a nyomdába kell mennem mert még átadások lesznek 12-ig, aztán jó ha beérek a hivatalba 1-re, és még egy parkolóhelyet is kell könyörögnöm, mert az utcák már fizetősek...... Tök jó, van egy órám amikor azt csinálhatok amit akarok???????? Végül is ma akkor DÉLUTÁNOS vagyok?????

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

eszedbe jutott valami????