2009. szeptember 1., kedd

gyógyulok :)

asszem! Muszáj is lesz, mert egy kisebb orvos csapat küzd a gyógyulásomért, 2G-s találkozóm volt a múlt héten. :)
Nehézfegyver bevetve a tüdőgyuszi ellen, és itthon a könnyebbek is, a tea, a fokhagymás méz (nem is olyan rossz), a bioparox (tegnap már nem is fújtam), pihi, ami délután úgyis kötelező mert azért lever a gyógyi, de legalább megadom magam a gyógyulásnak, ahogy Maka is ajánlotta.
Már a nyelvemről is tűnnek el a rétegek, látszik hogy húzódik vissza a nyavalya.

Lassan el kell kezdenem végiggondolni h mit is viszünk majd, F már a technikai cuccokat előkészítette, a kocsi vouchert megküldték tegnap (peugeot307 vagy similar..) kiválogatom ma hogy milyen ruhákat is viszünk, előkeresem a könyveket, a szótárt, összeállítom a gyógyszerest, és az egyebeket, a hűtőt is üríteni kell....... a feltétlen szükséges vasalást azért majd holnapra hagyom, és valamennyi eurot is venni kell majd, megfontolandó h kössünk-e plusz utasbiztosítást...
Az eu kártyát szokásosan kiváltottuk, és a bankkártyáinkhoz is van biztosítás...

Meg kell még nézni a reptéri infokat, a malév-alitália közös járattal Rómáig megyünk, onnan az easyjet Palermoig, ott vesszük majd fel a kocsit.., és irány San vito..... nem is hiszem el, hogy nemsokára ismét a valóságban láthatom majd a várost, amiről annyit ábrándoztunk mindannyian 4 éven keresztül, (jaj nagyon rossz hogy Éviék nem tudnak velünk jönni, ők sosem jártak ott, csak a beszámolóinkból ismerik a városkát, az utcákat, a kávézót, a partot.....jó lett volna nagyon)
Tavaly a youtube-on néztünk csak kis filmecskéket, a szívünk szakadt meg, látni ahogy valaki beér a városba a széles úton, látni ahogy feltűnik a hegy, a MonteMonaco.... és mi nem vagyunk ott.
Egyszerűen NEM ÉRTEM hogy tudott pont ez a hely ennyire elvarázsolni minket, pedig sok ilyen kisvárosban jártunk, ott van például Vinci, vagy Sienna, vagy Volterra, ahol egy vasárnap délután kószálva hallgattuk a sámlira görnyedt gitárost, vagy sorolhatnám tovább is, de ez a hely annyira beleégett az agyunkba, hogy egyszerűen vonz és vonz......kíváncsi vagyok, ott van-e még a papucs a pálmafán.... :) Erről jut eszembe, hogy sajnos nem vettem papucsot egész nyáron a szétszakadt scholl lábujj papucs helyett, ezt még be kellene ütemezni, és persze a több hete vásárolt körömápoló készletet is keresem már reggel óta, fogalmam sincs hová tehettem.... É villanyóra állását még be kell jelenteni, a leveleit is el kellene hozni még....

Ma még mindenképp sokat pihenni tervezek, már csomagolok és készülődök, de még csak FEJBEN......
majd jövök még !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

eszedbe jutott valami????