2009. augusztus 27., csütörtök

tüdőgyulladásom van !!!!!!!

Ma reggel kellett visszamennem a kardiológushoz, a concor szedése miatt. Abban maradtunk hogy szedjem, fél tabi pont ideális, az átlag pulzusom 60 körül van tőle.
Mindent jól megbeszéltünk, kontroll, majd a következő labor, szgépek, nyaralás, politika, pénz, vagyis mindent amitől az embör pulzusa a normál tartományba kerül....

viszont, ha már ott voltam, megkértem hogy hallgasson már meg, nem tetszik nekem ez a köhögés, bár a torkom ma reggelre határozottan jobb volt, a közérzetem is javulóban.... de néha kiver a víz, olyan gyanús sejtelmem van, mert csak 1 betegségben nem szenvedek ugye, és ez a hipochondria.....

meghallgatott, majd azt mondta, ha ráérek csináljunk azért egy rtg-t..... ráérek, már úgyis mindegy hogy ma mikor érek be....
kivártam a soromat, elkészült a felvétel, kiadták a leletet, ami gyanús volt, mert sok volt rajta az írás, közelebbről megnézve meg nem hasonlít a " kóros eltérés nem látható" mondathoz, annál hosszabb, nevezetesen:

"jobb o. aktuális kóros eltérés nem látható. Bal oldalon a szívcsúcs mellett 3 cm kiterjedésű infiltratio látható, mely miatt a szívcsúcs, a rekeszkontur elmosódott. Folyadék nem látható. A szív balra kissé megnagyobbodott. Az aorta norm. tágasságú. Vélemény: bal oldalon, a lingula területén kis infiltratum látható."


Vissza a doktorbácsihoz, aki felírt 2x1 augmentin duo 1 g-os antibiotikumot, - régebbről hasi és gyomorpanaszos mellékhatások rémlenek- és szerinte ne menjek dolgozni, pihenés, tea, méz, fokhagyma, jövő csüt. kontroll rtg., és 100 % hogy el tudok menni a nyaralni pénteken !!!!!! (lehet h ez már egy gyógyuló tgyuszi)


Ennek érdekében ma du. még el kell autózni a háziorvost helyettesítő doktor rendelésére (majd ha F. hazaért....), hogy legalább a jövő heti rtg beutalót beszerezzem !

Ezt úgy kb. NEM HISZEM EL !!!!!! akkor elő a pozitív energiákkal, a gyógyszerből 1 már leküldve, 1 tea bedöntve, most megyek kicsit pihizni, hagyom dolgozni a 875 mg amoxicillint és a 125 mg klavulánsavat !!!!!!

mennyi idő alatt gyógyul meg a tüdőgyuszi????????......... Annyi idő nincs!!!!!! Péntek hajnalban utazunk !!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

eszedbe jutott valami????