2009. február 20., péntek

menőmanó és útravaló

Tegnap megint meglátogattuk a Bethesda gyerekkórházat, ahol szerencsére megint volt egy, azaz 1 db parkolóhely (na ugye? a pozitív gondolkodás !) és 11-től nem is kellett várnunk CSAK több mint egy órát, és már hipp-hopp ki is derült hogy gipsz marad, de már lehet tipitopizni, és majd 2-án talán vége is lesz ennek a rémháromhétnek.
Kéne azért egy gipszes fotó is...... csak hogy majd legyen mire emlékezni !!!!
A tipitopi nem 1xű, mert kismanónak most rövidebb az egyik lába, na nem gyárilag, hanem amin nincs gipsz... ja és kopog és csúszik is a másik.... a fél lábán már áll, és persze nem meri letenni a kopogósat, de azért délután bemutattuk Tata-tata-tatának hogy lehet sétálni-sétálni és egy kis dombra lecsücsülni.... KOPP !!!!! lehet hogy most kéne egy kis step, vagy egy kis Michael Flepni :) és egy kis ír kopogóst tanítani?????
Kipróbáltuk a tapadós zoknit, és a másikra a habpapucsot, de a mai feladat lesz, venni valami nagyobb habpapucsocskát (jó lesz majd később) a humiban és kipróbálni úgy a járást... valaki írta egy fórumon a hőre puffadó habfestéket ami tapad is, annyira-de-annyira kreatívak vagyunk, hogy szerintem veszünk ma azt is !!! :) Most jutott eszembe, valami horror mesében volt valami kisfiú, akit átváltoztattak törpévé, és egy lakásban kis mókuskákkal találkozott, akik lábán diópapucs volt, azzal kopogtak, csúszkáltak.... miért jutott ez eszembe??????? biztos a kopogásról....
Holnap talán megint nálunk délelőtt, mert mi meg aquaznánk de már 3-asban, addig F. az uncsijával, és hátha jól jön megint a "járássegítő" kis kocsi, amit eddig persze úgy tolt rohanva, hogy a kocsi csak úgy szállt a levegőben.... remélem megjön a rohangászás kedve, ha meglátja....
Na itt a kis "okosság" mára... és más napokra is:
"A legalkalmasabb hely itt van.
Pontosan itt.
A legalkalmasabb idő pedig most van.
Pontosan most.
Ha nem tudod, hogyan kezdj neki jól, kezdj neki rosszul, de kezdj neki.
Ha egy dolog ér valamit ebben az életben, azt mindig nehéz megcsinálni. Semmi sem könnyű, csak a zuhanás.
A legtöbb probléma, ami akadályozhatja a sikert és a boldogságot, igen bonyolult.
Egy nehéz és bonyolult feladat megoldásának útja pedig az, hogy nekilátunk. Nem várunk. Nekilátunk - valahogy, ahogy éppen tudjuk csinálni.
Mert a tanulás módja az, hogy próbálkozunk.
Az élet - mesterség, nem pedig tudomány. Elsajátításához gyakorlás, türelem és álhatatosság kell, az, hogy újból és újból elölröl kezdjünk dolgokat. A világon senki sem tanulhatja meg, hogyan kell csinálni valamit, csak ha csinálja. Különösen ha arról van szó, hogyan biztosítsuk a megélhetésünket és hogyan jöjjünk ki embertársainkkal."

Frank Crane

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

eszedbe jutott valami????