2009. február 16., hétfő

csapó ...2 ! (3?) aquafitness megint.. ..és Napoli

Most az a menetrend, hogy felkelünk szombaton, és reggeli után átmegyünk minihez, hogy kicsit tehermentesítsük J-t. Na ez szombaton F. feladata, mert mi már 2. alkalommal ezalatt É-vel adunk a vizitornának.
Múlt 7en elmentünk először az usziba, (ez már végre az igazi, a komoly, a mélyvizes) 9-re, voltunk vagy 14-en, nagyon jó az edző és nagyon jó az edzés is. Kicsit féltem hogy hogy bírja a megviselt-stoppolt hasam a terhelést, de múlt 7-en még volt hogy külön gyakikat kaptam, tekintettel az előzményekre.
E héten már próbáltam mindent mint bárki más, és mint rég, sőt vettünk is 10 alkalmas bérletet, ami pont április 18-án szombaton jár le, ami azért érdekes, mert 19-én elutazunk Nápolyba.
kis kitérő.....
Na ez meg úgy jött, hogy láttunk egy kisfilmet Pompei-ról, a Vezúvról (Etnán voltunk már !) és akkor kitaláltuk hogy el kellene menni...
Közben olcsóbb lett a repjegy, és elkezdtük szervezni, és rendben is van, minden visszaigazolva, indulunk majd egy hétre... utolsó bérletes aqua után másnap !!!!!
Kicsit tartok Nápolytól, mert a fórumokon és a neten nincs jó híre, azt javasolják ne vigyünk nyakláncot, a cucc csak hátizsák, ne mászkáljunk sikátorokban és kerüljük el a garibaldi teret... (klasszz, a közelben van a szállodánk....) De hát az élet egy kaland..... Voltunk Palermóban is, (sőt idén vissza is tervezünk menni sanvitoba.....) hát Palermo sem volt gyenge, majd próbálunk Nápolyban is elvegyülni a tömegben, csak még azért el kell gondolkodni hogy vigyük-e a komoly fotoapparátot, mert persze az meg jó lenne ha ott lenne.
Na idő még van, lehet tervezgetni, képeket nézegetni, útitervet készíteni, könyvet keresni (lásd a párizsi könyvvásárlás....hehehe)
no vissza
szóval most kesztyűs gyakorlatok voltak, úgy néztünk ki mint markherris, as bobby a dallasból a nemtudommiacíme filmben sok évvel ezelőtt, vagyis jó kis úszóhártyák lettek az ujjaink között. Az edző nagyon jó, csak most 10-kor jó sokan voltunk, muszáj volt néha előzni is, az egyetlen negatívum a parkolóhely keresés volt, így ha 10-re megy az ember akkor nem 1xű. A heti sportomba így beillesztettem az aqua-t is, így hétfő masszázs (húúúúúú de jó volt ma is......) az elég is az első munkanapra, kedd bringa, szerda hidro, csüt. bevásárlás :), ez épp elég, péntek szauna, szombat aqua, vas. szauna, és minden nap amikor csak tehetjük akkor séta---séta----séta.... vagy lehet hogy a menetrendet még átalakítom, de az biztos hogy az uszi előtti napon jó a szauna !!!!
Szóval bérlet megvan, megyünk, és úszunk, úszunk.....
remélem a 7en J is tud már jönni !!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

eszedbe jutott valami????